Winkelmand

Servir, adorer, apprécier!

Gratis verzending voor alle orders binnen Nederland vanaf € 20,00

Onze Kaasplanken

Waarom zijn onze kaasplanken een succes? Het adviseren van klanten over het samenstellen van hun borrelplank is niets nieuws voor ons. Al jaren zijn wij onze expertise aan het uitbreiden op het gebied van mooie kazen voor bij een goed glas wijn. Wat begon als het voorzichtig proberen van een Belgische roodschimmel, sloeg al snel om in verrukkelijke creaties van over de grens. Wij proberen zo veel mogelijk ons assortiment te wisselen om een bezoekje aan de markt zo leuk mogelijk te maken.

De passie voor het borrelen is de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Zo hebben wij proeverijen gehad met wijn, whisky en bier. Onze eigen kaas, met daar meerdere dranken bij geserveerd. Om zo te kijken wat het lekkerst is bij welke kaas. En minder officieel: koop een aantal verschillende witte wijnen en zet deze thuis naast een of twee geitenkazen. Welke wijn past bij welke kaas (en waarom?) Een avond vol proefgenot is het resultaat!

Daarnaast steeg ook onze interesse in het ‘ordenen’ van een kaasplank. Corné volgt op internet al een tijdje collega’s uit Frankrijk en zelfs de USA waar men vakbekwaam zijn in het creëren van de mooiste kaas- / borrelplanken. Wij besloten zelf eens te gaan experimenteren, en dit kwam bijzonder goed uit de verf dachten wij zelf.

Hieronder vindt u een bloemlezing van wat wij u kunnen bieden. Prachtig om te zien, maar ook ontzettend gemakkelijk voor een verjaardag. En: anders dan anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf € 20,00

Vers garantie

Altijd vers gesneden!

Gekoelde verzending

En vacuüm verpakt! Zo blijft de kaas lekker lang vers.

100% Veilige Betaling

iDeal / MasterCard / Visa