Winkelmand

Servir, adorer, apprécier!

Gratis verzending voor alle orders binnen Nederland vanaf € 20,00

Onze locaties

Onze locaties

Wij zijn te vinden op onze vaste marktlocaties maar uiteraard kunt u onze producten ook gemakkelijk gekoeld thuis laten bezorgen.

Hieronder vindt u waar u ons kunt vinden. Op sommige plaatsen staan we al meer dan 50 jaar!

Dinsdag

Iedere Dinsdag staan wij op de markt in Weesp

Naast het gemeentehuis in Weesp staan wij op de ochtendmarkt. Deze markt duurt van 08:00 tot 13:00. Op deze markt kunt u terecht voor alle verse levensmiddelen, maar ook dierenvoer en andere nuttige artikelen. Het centrum is niet toegankelijk voor auto’s, maar er is parkeergelegenheid vlakbij.

Woensdag

Iedere Woensdag staan wij op de laan van Vollenhove in Zeist

Wij staan op de laan van Vollenhove in Zeist naast het winkelcentrum. Dit is een standplaats, dus hier zijn geen andere marktkramen. Wel staan wij naast het winkelcentrum, en kunt u voor al uw benodigdheden op locatie terecht. Van 10:30 tot 18:00 zijn wij aanwezig. Er is ruimte voor uw auto, en uiteraard ook voor uw fiets.

Donderdag

Zowel Zeist als Renswoude kan vandaag van onze aanwezigheid genieten.

Renswoude: van 08:00 tot 13:00 op het dorpsplein.

Zeist: Op ons vertrouwde plekje tegenover de Turkse Supermarkt Corum op de voorheuvel. Wij staan hier van 10:00 tot 16:00. Op donderdag is er ook markt, dus ook voor uw verse brood, vis en vlees kunt u hier terecht. U kunt hier niet met de auto parkeren

Vrijdag

Op vrijdag staan wij ook op 2 plekken tegelijk: Barneveld en Scherpenzeel.

Barneveld: Het Torenplein onder de Grote Kerk, naast de Rabobank. Perfect te combineren met een bezoekje aan het dorp, met een grote parkeerplaats vlakbij. Wij staan voor u klaar tussen 09:00 en 18:00.

Scherpenzeel: Naast Prinsheerlijk op het Plein 1940 staan wij voor u klaar tussen 09:00 en 18:00. Op dit plein is ruimte voor uw auto.

Zaterdag

Op zaterdag staan wij op 3 plekken tegelijk: Barneveld, Utrecht en Zeist.

Barneveld: Ook op zaterdag staan wij onder de Grote Kerk op het Torenplein om u van dienst te zijn. Wij staan voor u klaar tussen 09:00 en 16:00.

Utrecht: Al vanaf de tweede Wereldoorlog staan wij op het Vredenburgplein, net buiten het winkelcentrum Hoog Catharijne. De markt duurt van 09:00 tot 17:00. Hier kunt u terecht voor al uw vers artikelen.

Zeist: Op zaterdag staan wij nog een keer voor u klaar op de Voorheuvel tussen 09:00 en 16:30. Ook vandaag kunt u hier terecht voor uw verse fruit, groente, vis en brood.

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf € 20,00

Vers garantie

Altijd vers gesneden!

Gekoelde verzending

En vacuüm verpakt! Zo blijft de kaas lekker lang vers.

100% Veilige Betaling

iDeal / MasterCard / Visa